S klikom na »Sprejmi vse« se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi za izboljšanje navigacije po spletnem mestu, analizo uporabe spletnega mesta in pomoč pri trženju. Za več informacij si oglejte naš pravilnik o zasebnosti.

Vinoteka

Bela Vina
Rdeča Vina
Rose Vina
Izberi enega ali vec

However you feel,
all you need is wine.

Vino zlato rumene barve. Bogata aroma z značilno sadno cvetico, ki spominja na hruško, banano in akacijo. Poleg sadnosti in prijetne kisline zaznamo tudi mineralne tone, ki dajo vinu prefinjen okus. Odlično se bo tudi postaral in vas navdušil čez leta, za neučakane pa vas bo navdušil takoj in vam ponudil zadovoljstvo s hrano ali kar tako.
13,0% alk
Chardonnay
Suho
Izvedi več

Chardonnay

€ 9,50 

belo
Prelepa rubinasto rdeča barva z opečnatim odtenkom, bouquejem po višnjah, češnjiah, rdečem sadju. Rahlo taninast, mladosten pa vendarle dovolj zrel. Na prefinjen erotično zemeljski način izžareva ne samo sadne arome in tople okuse, ampak nam da tudi občutek povezanosti z vinom.
13,0% alk
Modri Pinot
Suho
Izvedi več

Modri Pinot

€ 9,90 

rdece
Roséjeva lahka uravnoteženost med belim in rdečim vinom vas zapelje tako z barvo kot z vonjem in okusom. Prelepa nežna roza barva nam daje vedeti, da je vino pridelano iz rdeče sorte. Na vonj je čudovit, spominja na maline, jagodo in vanilijo. Na okus pa je prav tako zaznati bogastvo rdečega sadja.
12,0% alk
Zweigelt
Suho
Izvedi več

Rosé

€ 9,50 

rose
Nekoliko višja bakreno rumena barva, nam že daje vedeti da je vino nekaj posebnega. Na vonju občutimo čudovite arome po svežem sadju in melonah. Okus pa eleganca; daljša hladna maceracija mu je dala polnost, zemlja pa mineralnost. Na okusu ne manjka sadnega obilja s prijetno kislino.
13,0% alk
Sivi Pinot
Suho
Izvedi več

Sivi Pinot

€ 10,90 

belo
Izjemna muškatna nota, ki jo dogradi vonj po citrusih in rumenem sadju. Okus je zapeljiv, svež in dolgotrajen. Prijetna kislina je harmoničo vkomponirana in skupaj s cvetico vam zagotovo uprizorijo nepozabno srečanje.
12,0% alk
Rumeni Muškat
Suho
Izvedi več

Rumeni Muškat

€ 10,90 

belo
Čudovito vino temnejše rubinasto rdeče barve z izjemno sadno cvetico, ki spominja na višnjo, malino, murvo,… Okus vina je slajši, saj mu gradita značaj nepovreti sladkor in nižja kislina. Tanini so nežni in lepo vkomponirani. Vino je prikupno in elegantno, ter bogato z antioksidanti.
11,5% alk
Modra Frankinja
Polsuho
Izvedi več

Modri Poljubček

€ 12,90 

rdece
Plemenito vino z vabljivo in zelo bogato cvetico, ki spominja na akacijev cvet, agrume in zrelo sadje, ter elegantnim in harmoničnim okusom. Zaznati je nekaj sladkorja, kar mu godi zaradi bogate kisline. Odlično se stara. Radi mu pravimo kralj vina, kar to vino potrjuje s čudovito eleganco in navdušenjem po pokušnji.
12,0% alk
Renski Rizling
Polsuho
Izvedi več

Renski Rizling

€ 10,90 

belo
Značilna višja zlato rumena barva, aromatična in prepoznavna cvetica, ki spominja na divjo vrtnico, španski bezeg in tropsko sadje. Okus je poln, razkošen in traja. Razvajanje grozdnih jagod na soncu je odraženo z višjim alkoholom in glicerolom, kar mu da hrbtenico. Nekoliko več nepovretega sladkorja je kot pika na i v popolni harmoniji okusov in vonjav.
13,0% alk
Dišeči Traminec
Polsuho
Izvedi več

Dišeči Traminec

€ 10,90 

belo
Zapeljivo vas zvabi z lepo zlato rumeno barvo, bogatim telesom, ter dolgim pookusom. Bouquet je sorten z značilno in prepoznavno cvetico, ki spominja na seno, zeleno papriko, bezeg, zelišča in še in še. Na okus je občutiti harmonijo in bogato mineralno teksturo, ki ga je povzdignila na višjo raven. Srečanje s sauvignonom je zmeraj užitek, saj na koncu občutimo, da so naša čutila nagrajena.
13,0% alk
Sauvignon
Suho
Izvedi več

Sauvignon

€ 10,90 

belo
Prijetno mladostno nežno vino svetlo rumene barve in cvetico, ki spominja na kutino, rumeno jabolko in belo cvetje. V ustih je nadaljevanje vonjav, svežina, igrivost, lepo se razvije. Očara nas s svojo prijetno kislino, kančkom sladkorja in neverjetno sadnostjo.
13,0% alk
Beli Pinot
Suho
Izvedi več

Beli Pinot

€ 10,90 

belo
Čudovita temno rdeča barva vina, ki ga sestavljata 80% modra frankinja in 20% modri pinot. Odležano je 6 mesecev v hrastovih barrique sodih. Je medium barrique, z nežno lesno noto, ki jo dopolnjuje vanilijina in s čudovito vinsko cvetico po rdečih sadežih, ter kančkom čokoladne note. Pravi biser za ljubitelje suhih rdečih vin.
12,5% alk
80% Modra Frankinja, 20% Modri Pinot
Suho
Izvedi več

Dark Wood

€ 12,90 

rdece
Je belo vino, iz sort laški rizling 60%, sauvignon 20% in chardonnay 20%. Odležano 6 mesecev v lesenih barrique sodih. Je light-medium barrique. Kompleksno vino, v katerem na okus zaznamo nežno lesno noto, ki preide v vanilijo in s prepoznavno naravo vseh treh sort. Je harmoničen in eleganten doživljaj.
12,0% alk
60% Laški Rizling, 20% Sauvignon, 20% Chardonnay
Suho
Izvedi več

Light Wood

€ 12,90 

belo