S klikom na »Sprejmi vse« se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi za izboljšanje navigacije po spletnem mestu, analizo uporabe spletnega mesta in pomoč pri trženju. Za več informacij si oglejte naš pravilnik o zasebnosti.

Vinoteka

Bela Vina
Rdeča Vina
Rose Vina
Izberi enega ali vec
Logo

However you feel,
all you need is wine.

Vinogradi
Značilna višja rumena barva, aromatična in prepoznavna cvetica, ki spominja na divjo vrtnico, španski bezeg in sočno tropsko sadje. Okus je poln, razkošen in dolgotrajen. Razvajanje grozdnih jagod na soncu se odraža v višji vsebnosti alkohola in glicerola, ki mu dajeta strukturo. Nekoliko več nepovretega sladkorja pa kot pika na i dopolnjuje popolno harmonijo okusov in vonjav.
11,5 % alk
Traminec
Polsladko
Izvedi več

Traminec

€ 12,99 

belo
Vinogradi
Čudovito vino, ki se ponaša z intenzivno rubinasto rdečo barvo in izjemno sadno cvetico, ki nas spominja na višnjo, malino, murvo in še več. Okus je prijetno slajši, saj se združujeta nepovreti sladkor in nekoliko nižja kislina. Tanini so nežni in lepo vkomponirani, kar mu daje prikupen in eleganten značaj, poleg tega pa je vino bogato z antioksidanti.
11,5% alk
Modra Frankinja
Polsuho
Izvedi več

Modri Poljubček

€ 14,99 

rdece
Vinogradi
Novost v naši paleti vin je vino IO. Gre za izjemen cuvee ustvarjen iz vseh treh pinotov. Značaj vina se odlično ujema z imenom, saj je vino prikupno in ljubko. IO je bila Zeusova ljubica, ki je s svojo privlačnostjo očarala mogočnega mitološkega boga.
13,0% alk
34% Modri Pinot, 33% Sivi Pinot, 33% Beli Pinot
Suho
Izvedi več

IO

€ 12,99 

Belo
Vinogradi
Vino nas očara že s čudovito temno rubinasto barvo, ko ga pa zavrtimo v kozarcu se pojavi še lep vijoločasti odtenek. Na prvi vdih je zaznati rdeče sadeže, kot so maline, robide, ribez, zrele češnje. Po nekaj vrtljajih nas doseže drugi val zaznav, ki je bolj kompleksen: les, vanilija, temna čokolada in nekaj cvetnih zaznav. Na okus je toplo, žametasto in nadaljevanje prejšnjih zaznav. Tanini so nežni in lepo vkomponirani s prijetno kislino, ki je ravno pravšnja, da vino razigra. Ta čudovit cuvee je plod 70% modre frankinje in 30% modrega pinota. Da bi dosegli popoln okus, je bilo vino 8 mesecev zoreno v hrastovih barrique sodih. Vino je bogato in ima velik potencial staranja. Gre za pravi biser za vse ljubitelje suhih rdečih vin.
13,0% alk
70% Modra Frankinja, 30% Modri Pinot
Suho
Izvedi več

Dark Wood

€ 17,99 

rdece
Vinogradi
Plemenito vino z intenzivno zlato rumeno barvo in vabljivo ter bogato cvetico, ki spominja na akacijev cvet, lipo, agrume in zrelo sadje ter elegantnim in harmoničnim okusom z noto mineralnosti. Odlično se stara. Radi mu pravimo kralj vina, kar to vino potrjuje s čudovito eleganco in navdušenjem po pokušnji.
13,0% alk
Renski Rizling
Suho
Izvedi več

Renski Rizling

€ 14,99 

belo
Vinogradi
Izvrstno belo vino, sestavljeno iz 60% laškega rizlinga, 20% chardonnaya in 20% sauvignona. Vino je starano 6 mesecev v lesenih barrique sodih, kar mu daje nežen do srednje močan lesni karakter. Ponaša se z bogatim okusom in kompleksnostjo, kjer je nežna lesna nota prefinjeno prepletena z vonjem vanilije, ob tem pa se še vedno ohranja prepoznavna narava vseh treh sort; zrela jabolka, oreški, mandlji, citrusi ... Harmoničen in eleganten okus vina ponuja prav poseben doživljaj za vsakega ljubitelja. Pravi posebnež.
13,0% alk
60% Laški Rizling, 20% Chardonnay, 20% Sauvignon
Suho
Izvedi več

Light Wood

€ 17,99 

belo
Vinogradi
Vino se ponaša z zelenkasto rumeno barvo ter izjemno bogatim telesom. Vonj je značilen za sorto in nas popelje v svet vonjav listov paradižnika, črnega ribeza, sena ter različnih zelišč. Ko ga okušamo, se nadaljujejo prejšnje zaznave. V ustih je harmoničen in suh, zaznamujeta pa ga tudi bogata oljnata tekstura ter dolg pookus. Srečanje s sauvignonom je zmeraj užitek, saj na koncu občutimo, da so bila naša čutila nagrajena.
13,0% alk
Sauvignon
Suho
Izvedi več

Sauvignon

€ 12,99 

belo
Vinogradi
Vino zlato-rumene barve z bogato aromo značilno sadno cvetico, ki nas spominja na hruške, kutine in sočne breskve. Poleg izrazite sadnosti in prijetne kisline zaznavamo tudi subtilne mineralne tone, ki dajejo vinu izjemno prefinjen okus. Zaznamuje ga krepko telo in rahla maslenost, kar mu dodaja dodatno kompleksnost.
13,0% alk
Chardonnay
Suho
Izvedi več

Chardonnay

€ 14,99 

belo
Vinogradi
Prelepa rubinasto rdeča barva z vonjem po zrelih višnjah in češnjah, rdečem sadju, cvetju ter malce marmeladast.. Na okus zaznamo vkomponirane tanine, je mladosten pa vendarle čisto dovolj zrel, da nas navduši. Na prefinjen erotično zemeljski način izžareva ne samo sadne arome in tople okuse, ampak nam da tudi občutek povezanosti z vinom.
13,0% alk
Modri Pinot
Suho
Izvedi več

Modri Pinot

€ 14,99 

rdece
Vinogradi
Bogato vino svetlo rumene barve. Ob prvem stiku se razširijo vonji sočnega sadja, kot sta kutina in rumeno jabolko, nato pa zaznamo vonjave bele cvetlice in nežnih not medu, oreščkov ter kruhove skorjice. V ustih vino nadaljuje svojo čarobnost, pri čemer izraža svežino, igrivost in izjemen razvoj okusov. Vino nas navdušuje s svojo mehko in oljnato teksturo, prijetno živahno kislino ter izjemno sadnostjo, ki kar vzbuja čute.
13,0% alk
Beli Pinot
Suho
Izvedi več

Beli Pinot

€ 12,99 

belo
Vinogradi
Roséjeva lahka uravnoteženost med belim in rdečim vinom vas zapelje tako z barvo kot z vonjem in okusom. Prelepa nežna roza barva nam daje vedeti, da je vino pridelano iz rdeče sorte. Na vonj je čudovit, spominja na maline, jagodo in vanilijo. Na okus pa je prav tako zaznati bogastvo rdečega sadja.
12,0% alk
Zweigelt
Suho
Izvedi več

Rosé

€ 7,00 

rose
Vinogradi
Nekoliko bogatejša bakreno-rumena barva nam že namiguje, da je to vino nekaj posebnega. Vonj razkriva note muškatnega oreščka, hruške, ingverja in melone, ki jim sledi mineralnost. Na okusu je vino prav tako aromatično in dolgotrajno. Podaljšana hladna maceracija je vinu podarila polnost, hkrati pa ohranila bogastvo sadnih okusov s prijetno kislino.
13,0% alk
Sivi Pinot
Suho
Izvedi več

Sivi Pinot

€ 14,99 

belo
Vinogradi
Izjemno izražena muškatna nota, ki se prefinjeno združuje z vonjem citrusov in sveže mete. Okus je nadaljevanje teh čudovitih arom, privlačen, svež in dolgotrajen. Prijetna kislina je harmonično vkomponirana in skupaj s cvetico ustvarja nepozabno doživetje. To vino je priljubljeno za poletne dni in je idealna izbira za družabna srečanja.
12,0% alk
Rumeni Muškat
Suho
Izvedi več

Rumeni Muškat

€ 12,99 

belo