S klikom na »Sprejmi vse« se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi za izboljšanje navigacije po spletnem mestu, analizo uporabe spletnega mesta in pomoč pri trženju. Za več informacij si oglejte naš pravilnik o zasebnosti.
PIŠKOTKI
Naša spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in nemoteno delovanje uporablja piškotke. Piškotki so besedilne datoteke, ki jih spletna mesta med brskanjem namestijo na napravo. Sami po sebi so neškodljivi in nam omogočajo, da lahko naredimo prihodnji obisk spletne strani bolj prijeten in učinkovit.

Vrste uporabljenih piškotkov:
- Nujni piškotki: potrebni za pravilno delovanje spletne strani.
- Analizni piškotki: anonimno zbirajo podatke o uporabi spletne strani.
- Personalizirani piškotki: si zapomnijo vaše izbrane nastavitve.
- Marketingpiškotki: se uporabljajo za oglaševanje, ki je bolj primerno za vas in vaše interese.

Piškotki, ki jih uporabljamo:
Ta spletna stran uporablja storitev Google Analytics, spletno analitiko, ki jo ponuja Google Inc. Pri tem se za analizo uporabe spletnega mesta uporabljajo tako imenovani »piškotki«. Gre za besedilne datoteke, ki so shranjene v vašem računalniku. Google bo te informacije uporabil za ocenjevanje vaše uporabe spletnega mesta za pripravo poročil o dejavnosti spletnega mesta za upravljavce spletnega mesta. Google v nobenem primeru ne bo povezal vašega naslova IP z drugimi Googlovimi podatki. Namestitev piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno nastavite programsko opremo brskalnika. Upoštevajte, da v tem primeru ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij spletnega mesta. Z uporabo tega spletnega mesta soglašate, da Google obdeluje podatke o vas na zgoraj navedeni način in za zgoraj navedene namene.

- _gat, statistika uporabe spletne strani, trajanje piškotka 10 minut, upravljalec podatkov je Google Analytics
- _ga, statistika uporabe spletne strani, trajanje piškotka 1 leto, upravljalec podatkov je Google Analytics
- _gid, statistika uporabe spletne strani, trajanje piškotka 1 dan, upravljalec podatkov je Google Analytics
- fs-cc, shranjevanje piškotkov, trajanje piškotka 1 leto, upravljalec podatkov je Finsweet
- validAge, starostna omejitev za vstop na stran, trajanje piškotka 1 leto, upravljalec podatkov je Finsweet
- __stripe_mid, procesor plačila za spletni nakup, trajanje piškotka 1 leto, upravljalec podatkov je Stripe
- __stripe_sid, procesor plačila za spletni nakup, trajanje piškotka 10 minut, upravljalec podatkov je StripeNastavitve piškotkov, ki jih uporabljamo lahko urejate v svojem spletnem brskalniku. Z izbrisom ali blokiranjem piškotkov se lahko zmanjša zmožnost uporabe ali funkcionalnost spletne strani. Navodila za urejanje piškotkov preko brskalnika:

·      Internet Explorer
·      Microsoft Edge
·      Google Chrome
·      Mozzila Firefox
·      Opera
·      Safari