Vino je solza zemlje, dar neba in sok življenja.

V čudoviti vinski pokrajini v Lendavskih goricah, kjer je vinogradništvo v naših srcih že stoletja, ustvarjamo povezavo med tradicijo in sodobnim kletarjenjem. Vina v naših steklenicah pa so plod edinstvene pokrajine, ter ljubezni do vina.

vina

renski
rizling

victoria

Renski Rizling

Plemenito vino z vabljivo in zelo bogato cvetico, ki spominja na akacijev cvet, agrume in zrelo sadje, ter elegantnim in harmoničnim okusom. Zaznati je nekaj sladkorja, kar mu godi zaradi bogate kisline. Radi mu pravimo kralj vina, kar to vino potrjuje s čudovito eleganco in navdušenjem po pokušnji.

Renski Rizling
Polsuho
12,0 % alk.

sauvignon

victoria

Sauvignon

Zapeljivo vas zvabi z lepo zlato rumeno barvo, bogatim telesom, ter dolgim pookusom. Bouquet je sorten z značilno in prepoznavno cvetico, ki spominja na seno, zeleno papriko, bezeg, zelišča in še in še. Na okus je občutiti harmonijo in bogato mineralno teksturo, ki ga je povzdignila na višjo raven. Srečanje s sauvignonom je zmeraj užitek, saj na koncu občutimo, da so naša čutila nagrajena.

Sauvignon
Suho
13,0 % alk.

dark
wood

victoria

Dark Wood

Čudovita temno rdeča barva vina, ki ga sestavljata 80% modra frankinja in 20% modri pinot. Odležano je 6 mesecev v lesenih barrique sodih. Je medium barrique, z nežno lesno noto, ki jo dopolnjuje vanilijina in s čudovito vinsko cvetico po rdečih sadežih. Posladek za ljubitelje suhih rdečih vin.

80% Modra Frankinja
20% Modri Pinot
Suho
12,5 % alk.

light
‍wood

victoria

Light Wood

Je belo vino, iz sort laški rizling, sauvignon in chardonnay. Suho, odležano 6mesecev v lesenih barrique sodih. Je light-medium barrique. Kompleksno vino, v katerem na okus zaznamo nežno lesno noto, ki preide v vanilijo in s prepoznavno sadno naravo vseh treh sort. Harmoničen in eleganten doživljaj. Posebnež.

60% Laški Rizling
20% Sauvignon
20% Chardonnay
Suho
12,0 % alk.

rumeni
muškat

victoria

Rumeni Muškat

Izjemna muškatna nota, ki jo dogradi vonj po citrusih in belem sadju. Okus je zapeljiv, svež in dolgotrajen. Prijetna kislina je harmoničo vkomponirana s sladkorjem in skupaj s cvetico vam uprizorijo nepozabno srečanje. Vino se prileže tako sladicam kot glavnim jedem in predjem, celo juham.

Rumeni Muškat
Polsladko
11,5 % alk.


modri poljubček

victoria

Modri Poljubček

Čudovito vino temnejše rubinasto rdeče barve z izjemno sadno cvetico, ki spominja na višnjo, malino, murvo,… Okus vina je slajši, saj mu gradita značaj nepovreti sladkor in nižja kislina. Tanini so nežni in lepo vkomponirani. Vino je prikupno in elegantno, ter bogato z antioksidanti.

Modra Frankinja
Polsuho
11,5 % alk.

dišeči
traminec

victoria

Dišeči Traminec

Značilna višja rumena barva, aromatična in prepoznavna cvetica, ki spominja na divjo vrtnico, španski bezeg in tropsko sadje. Okus je poln, razkošen in traja. Razvajanje grozdnih jagod na soncu je odraženo z višjim alkoholom in glicerolom, kar mu da hrbtenico. Nekoliko več nepovretega sladkorja je kot pika na i v popolni harmoniji okusov in vonjav.

Dišeči Traminec
Polsuho
13,0 % alk.


chardonnay

victoria

Chardonnay

Vino slamnato rumene barve. Bogata aroma z značilno sadno cvetico, ki spominja na hruško, banano in akacijo. Poleg sadnosti in prijetne kisline zaznamo tudi mineralne tone, ki dajo prefinjeno okus vinu. Odlično se bo tudi postaral in vas navdušil čez leta, za neučakane pa vas bo navdušil takoj in vam ponudil zadovoljstvo s hrano ali kar tako.

Chardonnay
Suho
12,5 % alk.

beli
pinot

victoria

Beli Pinot

Prijetno mladostno nežno vino svetlo rumenkaste barve in cvetico, ki spominja na kutino in rumeno jabolko ter belo cvetje. V ustih je nadaljevanje vonjav, svežina, igrivost, lepo se razvije. Očara nas s svojo prijetno kislino, kančkom sladkorja in neverjetno sadnostjo. Lepo ohlajen je odlična izbira za razvajanje v toplih poletnih dneh.

Beli Pinot
Suho
13,0 % alk.